Metamorfinen hoito tunnelukkojen vapauttamiseen

17 lokakuuta

"Metamorfisessa hoidossa käsitellään kevyellä kosketuksella jalkaterissä, käsissä ja päässä olevia selän heijasteita tunnelukkiutumien vapauttamiseksi." PorvoolainenMari Torsti otti minut ihanasti vastaan. Marilla tuntui olevan jalat tukevasti maassa, mutta samalla kuitenkin tarvittava määrä herkkyyttä asiakkaan toiveille ja tarpeille. Marista aisti herkkyyden ja lämmön. Ihminen oikealla paikallaan siis.



Mari kertoi hieman hoitolasta ja toiminnastaan juuri Porvooseen muuttaneena. Tuntui hyvältä tukea ja olla osallisena toisen yrittäjän alkuhetkillä, jotka ovat usein haastavia asioiden vielä hakiessa paikkojaan.

Metamorfinen hoito oli Marin ehdoton suositus, kun hieman raotin historiaani traumaattisesta lapsuudesta ja kuinka parhaillani uudelleenluon keho-mieli-yhteyttä. Toki palveluita ja mahdollisuuksia oli muitakin, mutta tämä erityisesti puhutteli minua.

Metamorfinen hoito on syvälle ulottuva hoito, jonka vaikutukset voivat kestää jopa parin päivän päähän ja uniin. Unimaailmani on itse asiassa jo melko vilkasta muutenkin Sielukirjoittamisen aloitettuani muutama vuosi sitten, joten tämä ei erityisemmin nostattanut odotuksia. Sen sijaan lapsuuden ja jo vatsassaoloajan mahdolliset vaikutukset tunne-elämässä ja fyysisessä olemuksessa kiinnostavat suuresti ja uskon, että jokainen hoito tuo mukanaan mahdollisuuden avautua eri tavoin. Tämä hoito oli lempeä, kuten hoitajakin. Kerrassaan kaunis kokemus!


Lempeä hoito tarkoitti kohdallani lähinnä sitä, että hellä kosketus yhdessä Marin äidillisen olemuksen kanssa kiidätti minut kehossani pienemmäksi, ihan vauvaksi, jota äiti hellästi siveli ja silitti. Ihan kuin olisin saanut läpielää vauva-aikaani uudestaan rakastavan ja hoitavan sekä minulle täysin omistautuneen äidin huomassa.

Don't get me wrong, mistään tuudittelusta ei ollut kyse ja jokainen tietenkin kokee hoidon omalla tavallaan, tarpeensa mukaan. Saattaapi kuulostaa hassulta tämä lapsuuteen palaaminen, mutta hän, joka vähääkään traumaa tai trauman luonnetta ymmärtää voi vain hykerrellä tyytyväisyydestä. Lapsuuden uudelleenkirjoittaminen on tehokas eheytymisen keino. Luodaan uusi kokemus ja tarina vanhan, läpikäydyn trauman tilalle. Kaunis tapahtuma parhaimmillaan!

Monenlaisia tuntemuksia

Tunsin monenlaisia tuntemuksia hoidon aikana. Tunsin takapuolen kylmäämistä ja toisaalta kehon kuumotusta, raajojen surkastumista ja vauvamaisia nytkäyksiä ja hengähdyksiä. Tunsin kipupisteitä ja tosiaan jännin tunne oli ehkäpä raajojen surkastuminen aikuisen pituudesta vauvan olomuotoon. Tunnistin itseni myös sukkahousuissa hilluvaksi, notkeaksi pikkutytöksi, joka tunsi pystyvänsä mihin vain. Keho oli näemmä siis valmis tarjoilemaan myös positiivisia muistoja, mikä oli ehkä yllättävääkin kaiken, vuosien negatiivisten asioiden prosessoimisen jälkeen.





Oman analyysini mukaan kehoni on viimein valmis siirtymään positiivisempiin kokemuksiin ja tämä hoito antoi siitä miellyttävällä tavalla esimakua.

Kehollinen meditaatio?

Hoidon lopuksi olo oli rento. Ehkä voisin kuvailla tätä keholliseksi meditaatioksi, sisäiseksi oivallusten matkaksi, joka antoi mukavan rauhan, levollisuuden ja läsnäolontunteen alkaneelle viikolle. Parin päivän sisällä suuntaan taas osteopaatille, josta on juttua ja kokemusta tulossa myöhemmin. Uskallan väittää, että lähes kuka tahansa rauhaa ja rentoutta kaipaava saa metamorfisesta hoidosta varsin toimivan elämyksen ja kokemuksen.

Kysy lisää: Mari Torsti, puhelin: 0400 4810 16





Lämpimin testausterveisin,


+358 505 707 414
 MAIJA AT MAIJAMEDIA.COM

Haluatko omat hoitosi testiin ja artikkeliksi? Lue lisää täällä >





Saatat tykätä myös näistä...

0 kommentti(a)

Sielukirjoittaminen

Maijamedia Oy