Kokemuksia reikihoidosta

05 elokuuta

Lämmin tunnelma oli jo heti ensimmäisistä yhteydenottoviesteistä alkaen. Menin reikitapaamiseen todella ajoissa, mutta minut otettiin silti iloisesti, rauhallisesti ja sydämellisesti vastaan kauniiseen kotihoitolaan Helsingin keskustan tuntumaan. Reikihoitajani Nina oli lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä, ja jonka kanssa jutustelu käynnistyi kuin luonnostaan. Reiki on itselleni ollut kokemuksena aina levollinen ja lempeä. Minulla tosin on vain kaksi reikikokemusta eri hoitajien tekemänä, mutta yhteistä kummallekin on ollut lempeys, levollisuus ja rentous.

Photo by Amy Treasure on Unsplash



Ensimmäisen reikihoitoni sain aiemmin eräältä ystävältä ja silloin hoito oli rauhoittava, rentouttava ja voimistava. Energian tunsi selvästi ja hoito tapahtui silloin istualtaan. Hoidon tarkoituksena oli vahvistaa omia energioitani ja fokusoida ne yhteen.

Nyt toisena reikihoitokertanani tuntui hyvältä kuumana kesäpäivänä käydä makuulle tuulettimen alle, jonne hoitopöytä oli sijoitettu. Tunsin rentouden aika pian hoidon alettua, vaikka yleensä se voi kestää jonkin aikaa uudessa paikassa ja uuden ihmisen seurassa. Silti rentoutus tapahtui ilman sisäisiä taisteluita. Tosin pari kertaa huomasin säärieni olleen jännittyneet ja sitten tein niille tietoisen mielen avulla rentouttamiskäskyn. Tämä toimikin ja jatkoin kehoni eri alueet tarkastellen läpi mahdollisten jännitysten huomioimiseksi.

Reikihoito oli 2-osainen. Ensimmäinen osio tapahtui selinmakuulla ja toinen osio päinmakuulla, joka olikin mukava vaihtelu suurimpaan osaan hoidoista, jotka on tehty poikkeuksetta selinmakuulla. Navajoterapia (kokemus tulossa!) on ollut myös molemmilta puolin toteutettu hoito.

Tunsin pistelyitä pari kertaa siellä täällä selinmakuulla. Tunsin myös jännittyneisyyttä vetää syvään henkeä. Tämä on itse asiassa tapahtunut lukuisia kertoja aiemminkin eri hoitojen aikana, liekö jonkinlaista pelkoa päästää irti tai päästää hengitystä luontevaan rytmiinsä tai syvyyteensä. Hengitysteema selkiytyi päinmakuulla, kun kehonpaino oli hengityksen tiellä ja jouduin ikään kuin luovuttamaan sen hallinnoinnin tietoiselta mieleltäni keholleni. Tein tietoisen valinnan luottaa kehooni. Olen historiani takia elänyt melkoisessa kehokontrollissa ja siitä syystä olen tietoisesti pyrkinyt hallinnoimaan kaikkea itsessäni tapahtuvaa.

Photo by Sebastian Grochowicz on Unsplash



Luovuttaminen tuntui hyvälle, vaikka keho tuntui hengityksen osalta elävän omaa elämäänsä. Keho tuntui vähän ulkopuoliselta, ikään kuin jokin osa, joka eläisi omaa elämäänsä. Tämä kuulostaa itse asiassa melko selvältä dissosiaation merkiltä.

Keho-mieli yhteyden luominen on yhä käynnissä ja se tuo erilaisia tuntemuksia tullessaan. Annoin hengityksen mennä omaan tahtiinsa ja niinhän se menikin. Selän puolella hoito tuntui jokseenkin voimakkaampana ja reikihoitajani Nina kertoi tunteneensa kämmenissään kuumuutta vatsapuolta selkeästi enemmän. Tunsin lämpöä erityisesti lapojen välissä sekä alaselässä, jonka jäykkyyttä olen viime päivät tuskaillut.

Lopputulos

Sain rentoutuneen olon ja virkistyneen sekä tasapainoisen olotilan. Ihan kuin olisi nukkunut päiväunet – ainakin kasvojen ilmeen mukaan, mutta oli olokin kyllä rento :) Ninan kanssa oli mukava jäädä juttelemaan kiireettömään tunnelmaan. Mukavaa oli jakaa omia tuntemuksiaan ja huomioitaan. Innostuin luonnollisesti keskustelemaan myös lapsuuden traumojen vaikutuksista. Hoito päättyi lempeään halaukseen kahden ventovieraan kesken.

Reiki on lempeä hoito, kun haluaa turvallisesti rentoutua jonkun "sylissä", tai, jos haluaa rauhoittua ja levätä. Eri hoitajat tuottavat aina erilaisen lopputuloksen ja jokainen kertakin on aina erilainen. Suosittelen avointa ja ennakkoluulotonta mieltä, jos päätät kokeilla reikiä. Itselleni reiki on toiminut muihin hoitoihin verrattuna suhteellisen miedolla tavalla.

Vinkki!

Ennakkovalmistautuminen luvan antamisella voi usein auttaa tiedostavaa mieltä hetkeksi hiljentämään melujaan. Itselläni on aina tapana sanoa itselleni ennen hoitoja, että: "Sallin itselleni luvan ottaa vastaan tästä hoidosta kaiken tarvitsemani ja luovun tämän hoidon avulla kaikesta turhasta ja tarpeettomasta". Kummasti tämä mantra on auttanut matkalla itseni puhdistamisessa.


Kysy lisää:

LoveLight energiahoidot: Nina Tuomola, 040 743 5117




Lämpimin testausterveisin,
+358 505 707 414
MAIJA AT MAIJAMEDIA.COM

Haluatko omat hoitosi testiin ja artikkeliksi? Lue lisää täällä >




Saatat tykätä myös näistä...

0 kommentti(a)

Sielukirjoittaminen

Maijamedia Oy