Living Nutrition Your Flora Gold Spice -probiootit

21 tammikuuta

Hyvinvoinnin.fi-tuotetestaajana sain testattavakseni Living Nutrition Your Flora Gold Spice -probiootit. Probioottia suositellaan suoliston ja ruoansulatuskanavan tulehdustiloihin sekä yleiseen suoliston hyvinvoinnin tukemiseen ja mm. hidastuneeseen ruuansulatukseen. Tämä tuotesarja onkin mielenkiintoinen, sillä se tarjoaa useamman yksilöllisemmän tuotteen eri tarpeisiin. Tämä testaamani (kurkuma & inkivääri) tuote on suunniteltu ruoansulatuskanavan tulehdustiloihin, kuten Crohnin tautiin.




Mitä tuotteesta kerrotaan?

Tuotteen kerrotaan sisältävän 35 erilaista mikrobikantaa ja olevan elävä ravintolisä, joka sisältää fermentoitua soijamaitoa, inkivääriä ja kurkumaa, jotka jo sinällään ovat osoitettu monipuolisiksi terveyden kumppaneiksi. Kapselillinen huippubakteereita yhdessä ravinteiden, entsyymien ja luonnollisesti kehittyneiden mikro-organismien kavereina kuulostaa varsin hyvältä! Tutkimusten kerrotaan osoittavan, että fermentoitu soijamaito on yksi parhaista mahdollisista ravinnonlähteistä tukemaan suolistoflooraa. Valmiste soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille.

Kurkuman ja inkiväärin kuluttajana eritoten ruoanlaitossa, innostuin ajatuksesta, että nämä tehoaineet saisi myös suolistoprobioottien kavereiksi. Vatsan ja suoliston hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää eikä sitä välttämättä tule miettineeksi silloin, kun kaikki on kunnossa. Mutta jos suolisto alkaa oireilemaan, sen totisesti tuntee kaikkialla.



Olen yleisesti ollut suhteellisen satunnainen probioottien käyttäjä eikä minulla ole juuri koskaan ollut vatsan tai suolistoalueen ongelmia ja jos on, niin yhdistän ne melko nopeasti huonoon ruokavalioon ja sen valintoihin. Testatessani tuotetta ei minulla varsinaisesti siis ollut ongelmia, joita tuote olisi niin sanotusti voinut helpottaa ja otinkin tuotetta lähinnä hyvän suolistokunnon ylläpitämiseen. Tuotteen testaamisessa olisikin hyvä olla henkilö, joka kokee, että suolistonsa kunnossa olisi parantamisen varaa.


Itse en huomannut olossani siis erityisiä muutoksia, mutta tosiaan, ennen tuotteen käyttöä, sen käytön aikana ja käytön jälkeen suolistoni olikin varsin ok kunnossa. Tällä hetkellä (blogitekstiäni viimein kirjoitettaessa) vatsani oireilee, mutta nytpä ei olekaan tuotetta enää testissä. Pahus. Pitäisiköhän kipaista kauppaan hakemaan uusi purkki ja testata tuote nyt kun oikea tarvekin on.

Myös Ida Hanhiniemi blogissaan kertoi erittäin kattavasti kyseisestä tuotteesta, tuoteperheestä ja omista käyttötarpeistaan, Idan kirjoitus kannattaa ehdottomasti lukaista, jos kaipaa lisätietoja Living Nutritionin tuotesarjasta ja jos miettii, että olisiko se itselleen oikea valinta.

Tuotteesta ja tuotesarjasta löytyy toinenkin blogikirjoitus Lilliltä, Lilies-blogissa, joka sekin kannattaa lukaista läpi. Lilli kertoo muun muassa käyttävänsä kurkumavalmisteita ja tuoretta kurkumaa lähes ympärivuotisesti, sillä kokee niiden lievittävän skolioosista ja fibromyalgiasta johtuvia kipuja sekä tulehduksia.




Lämpimin testausterveisin,


 +358 505 707 414
MAIJA AT MAIJAMEDIA.COM

Haluatko omat hoitosi tai tuotteesi testiin ja artikkeliksi? Lue lisää täällä >




Saatat tykätä myös näistä...

0 kommentti(a)

Sielukirjoittaminen

Maijamedia Oy