Liftaava kasvohoito – tehokas kasvojen kiinteyttäjä

11 toukokuuta

Tehokas kasvohoito syntyy mielestäni osaamisen, toimivien tuotteiden sekä yllättävää kyllä, myös teknologian yhteisvaikutuksesta. Hyvän kauneushoitolan tunnistaa muutamista elementeistä: läsnäolosta, kohtaamisesta, hoitolan rauhallisuudesta ja viihtyisyydestä sekä hoitojen ja tuotteiden tehokkuudesta. Jos joku näistä osa-alueista ei toteudu, ei kokemus välttämättä ole halutunlainen.

Tämänkertainen kosteuttava kasvohoitoni on Helsingin Munkkiniemessä Hoitola Tähtiolossa, jossa Anitta otti minut vastaan iloisena hymyillen ja tervetulleeksi toivottaen. Tässä hoitolassa on hyvä fiilis ja energia. Hoitolan tiloihin astellessa tuntui, että osa minua (se kiireisempi) jäi ulos ja sisään asteli rauhallisempi minä – eikä hoito ollut vielä edes alkanut.



Etsin iholleni pääasiassa kuulautta, kosteutta, kirkastamista ja kimmoisuutta sekä jo asettuneiden juonteiden aktivointia. Plasmahoidon kerrotaan edellisten lisäksi myös tasoittavan ihon sävyä. Erilaiset pigmenttiläiskätkin voivat sävyiltään neutraloitua hoidon aikana... siispä, auringon aiheuttamat ihonsävymuutokset: odotan teidän poistuvan.

Ihoni elää varmaankin jonkinlaista puhdistusvaihetta ja yritän parhaani mukaan tukea ihoani ruokavaliolla, liikunnalla, riittävällä vedenjuonnilla ja kosteutuksella, vaikka aina tämä ei ihan meinaa onnistuakaan. Vehnä ja maitotuotteet ovat uskoakseni itselleni ne suurimmat ongelmat ja näistä yritän parhaani mukaan pysytellä erossa. Korppuna siis hoitolaan ja hehkeänä sieltä ulos, tämä ainakin on tavoite :)



Kolmiosainen kasvohoito

Tämä ei ollut perinteinen kasvohoito vaan se toteutettiin kolmessa osassa. Kasvohoitooni sisältyi (1) alipaineella toimiva imukuppihoito, joka puhdisti ja valmisti ihoa vastaanottamaan tulevaa (2) plasmahoitoa. Viimeinen osa (3) ultraäänineen imeytti hoitotuotteet tehokkaammin ihoon, nykytekniikkaa hyödyntämällä.

Plasmahoito kuulostaa sanana ehkä jopa pelottavalta, mutta se oli kaikkea muuta. Jatkan kohta lisää tästä, mutta ensin hieman imukuppihoidosta, joka oli "enemmän kuin kasvohieronta" ja teknisestä termistään huolimatta tuntui yllättävän hyvältä. Imu oli kevyt ja virkistävä, ihan kuin ihoni tuntuisi ykskaks hengittävän paremmin. Lisäksi tunsin ihoni jotenkin kimmoisammaksi ja täyteläisemmäksi jo itse hoidon aikana. Imukuppihieronta kasvoille tuntui miellyttävältä ja selvästi ihon kimmoisuutta lisäävältä. Ehdottomasti jatkoon! Iso ero tuntui ennen ja jälkeen ihon hehkussa – enkä tietenkään tajunnut ottaa näistä kuvia.

Plasmahoito, eli happihoito, osa 2. Tässä hoidon osassa iholle ohjattiin paineella happea ja muita herkkuja. Plasmahoito tuntui siltä, kuin olisi ollut laskettelumäessä lumisadeviimassa. Hoito tuntui raikkaalta, vaikka ensin hieman pisteli. Alussa puhallus tuntui jäätävältä, kylmältä, mutta sitten tuntemukset tasoittuivat. Kasvot tuntuivat huomattavasti kimmoisammilta ja jotenkin "tiiviimmiltä". Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa päästäen ilmaa, tilaa ja happiryöppyjä jämähtäneille alueille, joita juonne-, uurre- sekä ryppykohdat pääasiassa ovat.

Anitta on kehittänyt metodit sille, kuinka hoidoista saadaan tehot irti asiakkaan hyväksi. Anittan hoidoista huokuu se, että hän ottaa asiakkaansa ja työnsä tosissaan eikä vain mekaanisesti tee sitä, minkä olen valitettavasti aistinut monissa vierailemissani kauneushoitoloissa. Monissa vaan tehdään. Ja kyllähän sen tuntee, jos ihminen on oikeasti läsnä tekemisissään. Olen viime vuosina alkanut todella arvostamaan osaamista ja optimaalista lopputulosta. Anitta tietää mitä tekee ja tekee sen hyvin.

Hoidon viimeinen vaihe on ultraäänen avulla hoitoaineiden imeyttäminen pintaa syvemmälle. Moni on varmaan kuullutkin ultraääni-ihonpuhdistuksesta, mutta tämä ultraääni ei ole sellainen perinteinen ihonpuhdistuksessa käytettävä, vaan edellisten hoitovaiheiden tehostamiseksi ja tehoaineiden ihon syvimpiin kerroksiin tehokkaamaksi imeyttämiseksi tarkoitettu. Lopuksi kasvoille aseteltiin vielä kosteuttava kangasnaamio 20 minuutiksi. Mikä ihana rauhoittumisen hetki!

Yhteenveto

Hoito jo sinällään tuntui tehokkaalta, mutta laadukas kauneushoitolamiljöö Helsingin Munkkiniemessä on kutsuva rauhoittumisen keidas, jossa tuoksut, musiikki ja hyvinvointi koukuttavat saapumaan uudestaan. Ihana paikka. Kerrassaan tehokas kasvohoito ja kasvojen kiinteyttäjä. Olen ollut hoidon jälkeen ihan reporankana ja rentona. Jos omalla hyvinvoinnilla ei näe arvoa niin millä sitten? Oma hyvinvointi säteilee lähipiiriin ja toimii mallina itsestään huolehtimiselle, jota voi toki olla erilaista – eri keinoja ja tapoja lainkaan väheksymättä.

Vanhat, pintatason kauneushoidot ovat historiaa, kun nykyaikaisen teknologian avulla hoitavat ainesosat saadaan ohjatuksi pintaa syvemmälle. Arvostan, että Anitta muokkaa hoidon sekä käytettävät hoitotuotteet ja -seerumit kulloisenkin ihotyypin ja -tarpeen mukaan. Kaikki on suunnitelmallista ja ihonhoidon järjestyksenomainen toteuttaminen on tehty helpoksi ja mieleiseksi. Täällä herää innostus ihonhoidon uuteen aikakauteen!

En yleensä ole niin välittänyt teknisistä ja koneellisista kasvohoidoista, kun olen ajatellut tarvitsevani lähinnä manuaalista käsin tehtävää ihonpuhdistusta, mutta myönnän tämän kyllä olleen erittäin raikas kokemus. Ja kaiken lisäksi hoidon vaikutukset ulottuvat aina 3-4 viikon päähän saakka – kuulostaa siis perin kannattavalta.

Jos siis haluat nopeasti liftaavan kasvohoidon ilman, että ihoasi pistellään tai brutaalisti leikellään, on tämä hoito kimmoisuutta lisäävä, ihan jo silmin nähden ensimmäisen hoidon jälkeen. Ja jos arvostat hyvinvoinnista syntyvää estetiikkaa ja ammattilaista hoitajan paikalla, on tämä sinun paikkasi. Plasmahoidon teho säilyy tosiaan ainakin 3 viikkoa ja ihon tila kehittynee sinä aikana. Uusintahoitoa ei siis suositella otettavaksi ihan heti.

Kysy lisää kauneushoidoista:

Anitta Jokela, 050 550 3775
Hoitola Tähtiolo, Helsinki, Munkkiniemi






Lämpimin testausterveisin,


+358 505 707 414
MAIJA AT MAIJAMEDIA.COM

 Haluatko omat hoitosi testiin ja artikkeliksi? Lue lisää täällä >


Saatat tykätä myös näistä...

0 kommentti(a)

Sielukirjoittaminen

Maijamedia Oy